Over MOOIEPLANK!

MOOIEPLANK! is opgezet door vader & zoon. Vader, eigenaar van VANECHTHOUT is een ervaren ambachtelijke meubelmaker/houtbewerker die tevens les geeft in zijn eigen meubelmakerij. Zoon heeft een passie voor het ontwikkelen van websites/webshops en vaardigheid in onlinemarketing. Samen combineren we onze kracht op LuxeSnijplank.nl.

Peter En Peter Luxesnijplank

Waar wij voor staan

Alléén duurzaam hout van eigen bodem

Ambachtelijke Hollandse Top Kwaliteit

Persoonlijk advies op maat!

Meubelmakerij Vanechthout Nl

Onze Meubelmakerij

Op onze eigen meubelmakerij VANECHTHOUT in Dwingeloo (Drenthe) en Zwolle (Overijssel) wordt vakmanschap gecombineerd met ambacht. Moderne machines om het hout te bewerken, van ruwe schaaldeel naar bruikbare plank. Dat geeft tijd en ruimte om de constructie en afwerking op ambachtelijke wijze uit te voeren. Dit doen we met gereedschappen die al honderden jaren door meubelmakers worden gebruikt. De combinatie ervan zorgt ervoor dat elk eindproduct 100% uniek en van super kwaliteit is.

Opleiding Meubelmaker

Wil jij zelf je eigen unieke snijplank maken? Bij WOOD&CO leer je op een verantwoorde wijze werken met hout. Met een volledige opleiding Houtbewerking van WOOD&CO ben je in staat je eigen keukenkastjes te maken, maar ook een boekenkast, tafel, bed, schilderijlijstje of snijplank. Geïnteresseerd?

WOOD&CO Opleiding Houtbewerking

Wat klanten van ons vinden..

Menu