Snijplanken Kopen?

Elke snijplank is uniek en gaat een leven lang mee!

Een unieke luxe snijplank kopen van hout? Snijplank, hapjesplank, hakblok, serveerplank en broodplank, in de basis zijn ze allemaal hetzelfde. Onze snijplanken zijn handgemaakt in Nederland, van hout uit Nederland. Opgebouwd uit langs- of kopshout, spiegelglad geschuurd en voorzien van een goede beschermende olie of bijenwas als afwerking. De verschillen zitten in de afmetingen, houtcombinaties, kleur, hardheid, handgrepen, voetjes en soort olie.

Duurzaam hout uit Nederland

Wij gebruiken uitsluitend duurzaam gekapt hout van eigen bodem, oftewel hout uit Nederland. Elke snijplank is daardoor verantwoord en uniek.

Levenslange Garantie

Wij hebben alle vertrouwen in onze materialen en vakmanschap van hoge kwaliteit en geven daarom levenslange garantie op elke snijplank.

Eenvoudig te reinigen

Omdat onze snijplanken zijn behandeld met natuurlijke middelen, zijn ze daardoor ook eenvoudig te reinigen met slechts een schone vochtige doek.

Unieke en Luxe Snijplank op maat?

Een professionele en op maat gemaakte snijplank voor bij de BBQ? Een snijplank met stootrand voor op het aanrecht? Of zelfs een hakblok op poten? Niets is te gek. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Snijplank Beuken Bbq 02
Menu